A rămas prins între fiarele autoturismului pe care îl conducea

383

accidentUn bărbat de 59 de ani din Târgu-Jiu a fost scos de către pompieri dintre fiarele contorsionate ale autoutilitarei în care se afla.

Gheorghe Câmpeanu se afla la volanul autoturismului şi conducea regulamentar. Pe raza localităţii Vlăduleni, însă, un autocamion i-a intrat în faţă şi l-a izbit frontal. Câmpeanu nu se afla singur în maşină, pasagerul său scăpând numai cu o sperietură.

Accidentul de circulaţie, care a avut loc pe raza localităţii Vlăduleni, s-a datorat unei explozii la anvelopa unui autocamion. Şoferul acestuia a pierdut controlul asupra direcţiei şi TIR-ul a intrat pe contrasens unde a izbit o autoutilitară în care se aflau două persoane. „Din primele cercetări a accident (1)rezultat faptul că, din cauza unei defecţiuni tehnice, conducătorul auto al autotrenului a pierdut controlul volanului, a ajuns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, aceasta din urmă circulând regulamentar”, a declarat Adrian Drăcia, poliţist din cadrul Postului de Poliţie Rovinari, prezent la faţa locului.

A ajuns la spital cu mai multe traumatisme

În urma impactului, Gheorghe Câmpeanu a rămas prins în maşină, autoturismul, pe partea sa, fiind destul de mult afectat de lovitură. Pasagerul său, care se afla în dreapta, a avut parte doar de o experienţă urâtă şi o sperietură zdravănă. Victor Magherescu, de 65 de ani, nu a păţit nimic şi asta, accident (2)spune el, datorită centurii de siguranţă. “Am observat doar că TIR-ul intră în noi şi ne-am trezit în şanţ. Noi mergeam regulamentar”, a povestit acesta. Şoferul a fost scos de către pompierii de la descarcerare, după 10 minute de intervenţii. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Târgu-Jiu, prezentând mai multe traumatisme. „A fost adus un pacient, de 59 de ani, cu traumatisme craniene, toracice şi leziuni la nivelul membrelor inferioare. A fost stabilizat şi se află în afara oricărui pericol. Acesta va rămâne internat”, a declarat Ramona Oprea, medic în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe Târgu-Jiu. Oamenii legii continuă cercetările, iar şoferul TIR-ului este cercetat pentru vătămare din culpă.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here