A plecat PSD de la Inspectoratul Școlar, a sosit PNL și PMP! Doar Ișfan se oprește la Pro România

3615

Vânzoleală miercuri încă de dimineață la Inspectoratul Școlar Gorj după ce a sosit, pe faxul instituției, deciziile de destituire din funcție a Marcelei Mrejeru, inspector general, dar și a lui Ion Ișfan, adjunctul acesteia, și a lui Marius Staicu. Cei trei și-au pierdut scaunurile în care au fost numiți de PSD, pentru a le face loc celor trei inspectori numiți de PNL și PMP. În acest caz este vorba despre Maria Cochină, ca inspector general, dar și de adjuncții săi, Nicolae Rușeț de la Motru și Doru Cornescu de la PMP.

Mrejeru revine de astăzi la catedră la CNTV, unde a fost profesor de istorie, în timp ce Ișfan ar trebui să revină la catedra de matematică a liceului Roșia Jiu de la Fărcășești.
Politic, Ișfan nu mai revine la PSD, acesta urmând să staționeze la Pro România, fiind propus recent pentru a candida pe listele acestui partid la Consiliul Județean Gorj. În cadrul unei ședințe interne, reprezentanții Pro România, mai puțin liderul acesteia de la Gorj, deputatul Alin Văcaru, au votat ca Ion Ișfan să fie primit în partid.Rămâne de văzut dacă numele lui Ișfan se va mai regăsi și astăzi, la o ședință pe care o au cei de la Pro România Gorj cu centrul, pe lista de candidați la Consiliul Județean a acestei formațiuni politice.
A.STOICA

7 COMENTARII

 1. Pe Cochina si Cornescu ii cunosc personal. Asta e tot ce a avut mai bun PNL-ul? Maria Cochina ? Femeia asta a fost ani intregi in inspectorat si degeaba a fost, nu a realizat mare lucru, cum de altfel nici predecesorii ei nu au avut vreo realizare. Si cand te gandesti ca ea si Mrejeru, profe de istorie, se intelegeau candva, acum probabil ca se urasc pana la moarte.
  Catastrofala e numirea lui Doru Ion Cornescu (Dorut cum ii zic prietenii).
  Cine e acest indivind ? Un NIMENI care alearga dupa functii si pe care se pare ca le obtine cu sprijin politic.
  Eu credeam ca PMP-ul e un partid fara importanta, se pare ca m-am inselat.
  Sa il numesti pe Doru Cornescu, un NIMENI ca si pregatire profesionala, e o sfidare la adresa celor care sunt capabili.
  Un profesor de generala, cu un clan mare in liceul Turceni (el, nevasta-sa Mariana, vaca de de cumanatasa, ciuhurezu de fracsu) .
  Cornescu e un obsedat de functii, poate la fel de mare ca si Cochina.
  Un vesnic candidat si pierzator la alegeriile pentru Primaria din Turceni.
  Un individ obsedat de bani, dar care nu stie sa ii faca si singura metoda pe care o gaseste ajutatoare e sa ocupe functii care nu sunt nici de nasul lui si sub nicio forma de inteligenta lui.
  Vocea aia lui baritonala imi afecteaza auzul.
  De ce ar aprecia cineva, chiar si din PMP, un NIMENI precum e Cornescu ?
  Sper sa vina totusi si ziua cand astfel de posturi din ISJ Gorj se vor ocupa prin concurs, nu prin numiri politice.

 2. Cum de sunt numite în funcțiile de conducere a viitorului acestei țări cunoscători ai fostelor relicve?! De ce nu desființați aceste instituții care nu servesc interesul public al tinerilor, ci conservă ” scaunurile” protipendadei vremelnice, în timp ce învățământul cadeeeee, … ”dă-te. bă, că cade!” ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here