A plâns ca un copil în arest! Vestea care nu îi dă pace șantajistului din Rovinari

874

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu solicită ca bărbatul de 31 de ani, din Rovinari, acuzat de șantaj, să se întoarcă după gratii, în timpul cercetărilor. Anchetatorii au contestat decizia instanței care a dispus arestul la domiciliu în acest caz și speră să obțină, în această săptămână, o măsură mai aspră la Tribunalul Gorj. Judecătorii nu au stabilit deocamdată termenul la care vor analiza cererea. Tânărul acuzat că le cerea unor minore bani și relații sexuale ca să ascundă imagini compromițătoare a fost reținut pe 5 iulie, iar a doua zi Judecătoria Târgu-Jiu i-a impus “să nu părăsească imobilul din orașul Rovinari, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza şi să se supună unor restricţii stabilite de acesta, dar și să nu comunice cu persoanele vătămate”. Surse susțin că în perioada în care a stat în arestul IPJ, bărbatul a plâns fără încetare.
Faptele ar fi fost comise în perioada iunie-iulie. Tânărul fără ocupație le-ar fi cerut elevelor sume cuprinse între 150 și 200 de lei, avertizându-le că, în caz contrar, vor fi postate pe rețelele de socializare imagini intime, din dormitor, cu acestea și foști prieteni ai adolescentelor.
“Inculpatul Buzatu Bogdan Dumitru a pretins și primit favoruri de natură sexuală și materială de la trei persoane vătămate, în schimbul împiedicării divulgării unor date compromițătoare pentru acestea. Procurorul a dispus reținerea și, fiind propus instanței pentru arestare preventivă, Judecătoria Târgu-Jiu a dispus arestarea la domiciliu a acestuia”, a precizat procurorul Laurențiu Grecu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, pentru Gorjeanul.
Una dintre victime ar fi acceptat chiar să întrețină relații sexuale cu bărbatul din Rovinari, de teamă să nu afle părinții săi de relația pe care ar fi avut-o cu un alt adolescent. Suspectul a spus că, în realitate, nu avea nicio fotografie indecentă sau filme pornografice cu minorele pe care le șantaja.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here