A patra oară / Generalul de Brigadă în Rezervă Ion Bărbulescu, reales președinte al filialei “Generalul Ioan Culcer”

914

Generalul de Brigadă în Rezervă Ion Bărbulescu a fost reales, recent, în fruntea filialei județene a cadrelor militare în rezervă și retragere Gorj, în cadrul unui scrutin intern, care a avut loc în municipiu. 122 de cadre au participat la vot, Bărbulescu neavând contracandidat pe funcție. Noul mandat a fost câștigat de acest general pentru viitorii patru ani de zile. “Foștii mei colaboratori au încercat să se desolidarizeze de mine, dar eu nu mă desolidarizez de greșelile lor”, a declarat noul ales, care a menționat că intenționează să muncească și mai mult pentru organizație, să primească noi cadre în aceasta și să realizeze activități de educație patriotică în tot județul.
“Conducerea ANCMRR a primit cu mare satisfacție numirea mea, mi-au fost aduse mulțumiri pentru realegerea mea în această funcție, deoarece superiorii mei de la Ministerul Apărării știu că organizația militară de la Gorj se va întări și mai mult”, a declarat generalul Bărbulescu.
Generalul Bărbulescu se află acum la al patrulea mandat, el fiind în fruntea organizației din anul 1996, când i-a luat locul generalului Constantin Stroiescu. Atunci organizația avea 582 de cadre, dar numărul a scăzut urmare a decesului a 310 dintre fostele cadre militare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here