A parcat mașina în fața spitalului din Târgu Jiu și s-a împușcat în cap

30470

Eveniment incredibil astăzi în față Spitalului Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. Un tânăr de 35 de ani din municipiu a fost găsit împușcat în mașina sa, parcată în fața unității medicale. Bărbatul se afla in stare grave la spital..

„La data de 5 octombrie a.c., Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către personalul de serviciu din cadrul Unității Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că lucrătorii S.M.U.R.D. Gorj au găsit în fața unității medicale o persoană de sex bărbătesc, ce prezintă o plagă prin împușcare la nivelul capului. La fața locului s-au deplasat o patrulă de siguranță publică și echipa operativă constituită la nivelul subunității care, din primele verificări efectuate, au stabilit că un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost găsit în stare de inconștiență de lucrătorii S.M.U.R.D., pe locul dreapta față al autoturismului proprietate personală, ce se afla parcat pe strada Tudor Vladimirescu, în fața Spitalului Județean de Urgență din municipiul Târgu Jiu. În autoturism, pe podeaua din dreapta față, a fost găsit un dispozitiv din spectrul armelor de asomare, nesupus autorizării sau înregistrării”, anunță IPJ Gorj.

„Persoana în cauză a fost preluată de personalul medical de gardă pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.La locul evenimentului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul unității, pentru continuarea cercetărilor.În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a completat Biroul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here