A părăsit Pro România Gorj. Motivul!

2288

Tot mai multe plecări din partidul condus de Victor Ponta. Înainte de Crăciun, 25 de membri fondatori și coordonatori de organizații din Gorj și-au anunțat, în bloc, demisia. Acum, un alt lider de filială a decis să pună punct colaborării cu Pro România.
Este vorba de Andrei Bărbulescu, președintele Pro România Rovinari. „Nu mă mai regăsesc în acest partid”, spune direct Bărbulescu. „La început, direcția acestui partid, consider că a fost una bună, astăzi se îndreaptă către anumite interese personale, iar acest lucru nu coincide cu modul meu de a face politică. Drumurile noastre se opresc aici, viața merge înainte! Atât timp cât voi face politică, o voi face în interesul nostru, al cetățenilor, exclus intereselor altora. Atât timp cât politica acestui partid, la nivelul județului nostru, se îndreaptă către culoarea roșie, eu unul nu am ce căuta în acel partid, iar în acest moment, din nefericire, asta se întâmplă”, susține tânărul politician.
Mai mult, Bărbulescu spune că „nu va fi niciodată pesedist” și și-a anunțat susținerea, la viitoarele alegeri, pentru „cel ce îmi va câștiga încrederea”. „Blaturi nu am făcut niciodată, nici nu o să fac. Începând de astăzi (n.r. 16 ianuarie), cel ce îmi va câștiga încrederea, pe cel ce îl voi considera a fi cel mai bine pregătit om, și cel ce va fi om, înainte de om politic, lângă acela voi sta și îl voi susține”, a conchis Bărbulescu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here