A omorât-o că l-a lovit cu piatra

421

criminal Plopsoru 3Un bărbat de 40 de ani din localitatea Plopşoru a primit mandat de arestare de 29 de zile pentru uciderea prin înjunghiere a unei consătence în vârstă de 62 de ani.

Tribunalul Gorj a emis ieri mandatul pe numele bărbatului, iar acesta a fost introdus în arest. Adus în faţa anchetatorilor, făptaşul a declarat faptul că a înjunghiat-o pe femeie aplicându-i o singură lovitură de cuţit deoarece aceasta îl lovise în urmă cu două săptămâni cu o piatră în picior. Bătrâna, Tincuţa Plopşoreanu a fost lăsată într-o baltă de sânge în faţa unei gospodării, care se afla la câteva case distanţă faţă de locuinţa sa.

Vecinul care a descoperit-o pe bătrâna înjunghiată în abdomen a anunţat imediat organele de ordine, care s-au deplasat la faţa locului, întreaga echipă fiind coordonată de adjunctul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Ion Frăţilescu. Cadavrul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală. Criminalul şi-a recunoscut fapta, iar în urma cercetărilor, acesta mai fusese arestat în anul 1998 pentru crimă şi furt.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here