A nins la Spitalul de Pneumoftiziologie din Runcu

1574

La Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu a venit iarna. De ieri dimineaţă a început să ningă în această zonă. Conducerea unităţii spune că nu sunt probleme în privinţa accesului la spital.

Iarna s-a instalat în mai multe zone din judeţul nostru. Situat într-o zonă montană, Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu se află deja într-un peisaj de basm, pacienţii şi reprezentanţii unităţii admirând, de la ferestre, dansul fulgilor de nea. Încă de la primele ore ale dimineţii de 26 noiembrie, a început să ningă. După câteva ore de ninsoare abundentă s-a şi aşternut un strat de zăpadă proaspătă. Cu toate acestea, Tiberiu Tătaru, managerul unităţii a precizat că accesul spre spital se face fără probleme, nefiind îngreunat din cauza ninsorii. „La noi ninge ca-n poveşti, dar nu sunt probleme cauzate de zăpadă”, confirmă Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
Reamintim faptul că şi în luna octombrie a nins la Spitalul de Pneumoftiziologie, atunci zăpada rezistând doar o zi. Cel mai probabil, de această dată stratul de zăpadă va creşte şi se va menţine destul de mult.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here