A murit „tăticul” de 77 de ani

335
Bătrânul de 77 de ani din Târgu-Jiu acuzat de mama unei minore că ar fi lăsat-o însărcinată pe aceasta a murit ieri noapte. Antonie Ohotă avea probleme de sănătate de mai mulţi ani, iar după deschiderea anchetei împotriva sa problemele respective s-au agravat.

Rudele acestuia nu au făcut nicio precizare, însă mama minorei de 14 ani, care, între timp a şi născut, declară că regretă moartea lui Ohotă. Femeia spune că va dori însă continuarea anchetei de către Poliţie fie măcar şi pentru a se stabili paternitatea copilului adus pe lume de minora de 14 ani.

În cazul în care testul ADN ar dovedi că Ohotă este tatăl bebeluşului, minora de 14 ani ar putea revendica o parte din moştenirea acestuia. Vecinii şi cunoscuţii bătrânului de 77 de ani sunt siguri însă că acesta a fost victima unei înscenări, problemele de sănătate pe care le avea nepermiţându-i să mai întreţină raporturi sexuale. Plângerea împotriva lui Antonie Ohotă a fost depusă la Poliţie la începutul lunii februarie, finalul scandalului depinzând acum doar de rezultatul testelor ADN.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here