A murit la pescuit

615

Unui bărbat de 66 de ani, din Negomir, i s-a făcut rău, luni, în timp ce se afla la pescuit, în comuna Plopșoru. Pe malul apei se afla și un prieten al acestuia, angajat al Complexului Energetic Oltenia, care a și sunat la 112 pentru a cere ajutor, însă pacientul a murit în drum spre spital. ”Polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au fost sesizaţi prin apelul 112, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a decedat în timp ce era transportată cu ambulanța la spital. Din cercetările efectuate la faţa locului s-a constatat faptul că un bărbat de 66 de ani, din comuna Negomir, în timp ce se afla la pescuit pe raza comunei Plopșoru, i s-a făcut rău, pierzându-și cunoștința. Un echipaj medical i-a acordat victimei primul ajutor și a efectuat manevre de resuscitare, iar ulterior, în timp ce era transportată cu ambulanța la spital, a fost constatat decesul. Cadavrul nu prezintă urme de violenţă, fiind transportat la SML Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă)”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj. Bătrânul locuia singur și avea probleme de sănătate, fiind pensionat pe caz de boală.

Anchetă și la Mătăsari
Tot luni, polițiștii au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă la Mătăsari, după ce o femeie de 63 de ani, din localitate, a anunțat că vecinul său nu a mai ieșit din locuință de câteva zile.
”Din cercetările efectuate de polițiști la faţa locului s-a constatat că un bărbat de 42 de ani, a fost găsit decedat într-o camera a locuinței, în care locuia singur, iar cu ocazia examinării cadavrului nu s-au identificat urme de violenţă. Medicul de familie a precizat că bărbatul figura în evidenţele cabinetului cu afecțiuni medicale incurabile. Cadavrul a fost transportat la SML Gorj în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, a mai declarat Andrei Lazăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here