A luat cel mai mare punctaj „la scris”, dar a picat la interviu

1720

Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu a scos la concurs șapte posturi de asistent medical debutant, însă doar trei au fost ocupate. Zeci de candidați s-au arătat interesați de aceste slujbe, dar nu au reușit să ia măcar nota 5 atât la proba scrisă, cât și la interviu. Interesant este faptul că persoana care a obținut cel mai mare punctaj „la scris”, a picat cu brio proba interviului. Posturile rămase neocupate nu vor mai fi scoase la concurs în acest an.

Aproape 100 de candidați și-au dorit să lucreze la spitalul din Târgu-Jiu, însă doar jumătate s-au mai prezentat la proba scrisă organizată pe 19 septembrie. La interviu, s-au calificat doar cinci persoane, notele nefiind unele foarte mari. Candidata care a obținut cel mai mare punctaj la proba scrisă, respectiv 77 de puncte, a avut parte de o surpriză neplăcută la interviu. Aici a fost notată cu cel mai mic punctaj, 15 puncte, ratând astfel șansa de a lucra în spital. Și o altă candidată, notată cu 51 de puncte la proba scrisă, a picat interviul, primind doar 42 de puncte.
Comisia de concurs a acordat punctaj maxim, 100 de puncte, candidatei care la proba scrisă de verificare a cunoștințelor nu a reușit să ia decât 66 de puncte.
Alte două candidate au fost notate cu 92 și respectiv 62 de puncte, promovând astfel concursul. Deși spitalul avea nevoie de șapte asistente medicale debutante, restul posturilor vacante vor fi scoase la concurs abia anul viitor.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here