A lăsat străzile sparte! Amendă pentru Aparegio

1563

Poliția Locală Târgu a continuat verificările privind lucrările de construcții realizate pe străzile din municipiu, fiind aplicate două noi amenzi.

„În luna noiembrie 2023, Poliția Locală Târgu Jiu a continuat verificările privind lucrările de construcții realizate pe străzile Costache Negruzzi, Cezar Petrescu, Marin Sorescu și Aleea Gării, lucrări ce se execută în baza autorizației de construire cu prevedere „rețele de apă și canalizare, inclusiv stații de pompare și conducte de refulare în cadrul Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Gorj”, al cărei beneficiar este S.C. APAREGIO Gorj”, a anunțat Poliția Locală Târgu Jiu.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 40.000 lei, atât executantului, cât și beneficiarului lucrărilor de construcții, pentru nerealizarea lucrărilor de curățare, amenajare ori degajare a amplasamentului și a terenurilor adiacente ocupate temporar pe durata execuției, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991 Republicată privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here