A intrat cu maşina într-un podeţ

207

Neatenţia la volan a băgat un tânăr în vârstă de 26 de ani în spital. Aflat la volanul unui autoturism, acesta nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a derapat şi a intrat cu maşina într-un podeţ din beton. Din fericire, tânărul nu a fost grav rănit în urma impactului.

Accidentul s-a produs în seara zilei de 1 noiembrie, pe raza comunei Cătunele. Şoferul, un tânăr în vârstă de 26 de ani din comuna Bala, judeţul Mehedinţi, a apăsat prea tare pedala de acceleraţie, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un podeţ.
„Din verificările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că D.S., în timp ce conducea autoturismul, proprietate personală, pe D.J. 670, pe raza localităţii Dealul Viilor, din comuna Cătunele, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a derapat intrând în coliziune cu un podeţ din beton. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a precizat George Neagoe, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului, acesta fiind transportat cu ambulanţa la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului municipal Motru.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here