A început Salonul de iarnă al artelor populare

295

Începând de astăzi, Școala Populară de Artă Târgu-Jiu dă startul manifestărilor din cadrul ediției 2017 a Salonului de iarnă al artelor populare. Anul acesta, Salonul se va desfășura în perioada 22 – 28 februarie.

În fiecare an, în luna februarie, Școala Populară de Artă Târgu-Jiu organizează Salonul de iarnă al artelor populare, manifestare în cadrul căreia, în mai multe localități de pe meleagurile gorjenești, au loc expoziții de meșteșuguri tradiționale, expoziții de pictură și artă decorativă, dar și spectacole folclorice oferite de cursanții școlii. Astfel de evenimente vor fi organizate și anul acesta, începând de astăzi și până la sfârșitul lunii.salonul de iarna  (1)

”Evenimentele din cadrul Salonului de iarnă al artelor populare se vor desfășura în perioada 22 – 28 februarie, după cum urmează: Novaci, 22 februarie, ora 13.00 – spectacol folcloric și o expoziție de pictură; Tismana, 23 februarie, ora 12.00 – spectacol folcloric, expoziție de pictură, expoziție de tesături; Polovragi, 25 februarie, ora 18.00 – spectacol folcloric, expoziție de țesături-cusături, arta lemnului; Baia de Fier, 26 februarie, ora 14.00 – spectacol folcloric, expoziție de țesături, expoziție de artă decorativă și pictură; Bumbești-Jiu, 27 februarie, ora 16.00 – spectacol focloric, expoziție de artă populară; Arcani, 28 februarie, ora 15.00 – spectacol folcloric și expoziție de țesături. Practic, vorbim de un adevărat maraton cultural, la care sunt invitați toți iubitorii de cultură, tradiție și frumos”, a declarat Anamaria Alionescu, purtătorul de cuvânt al Școlii Populare de Artă Târgu-Jiu.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here