A început înlocuirea lifturilor la Spitalul Judeţean

255

Lucrările de înlocuire a lifturilor din cele două clădiri în care funcţionează secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu au început miercuri, investiţia totală fiind de aproximativ 1,2 milioane lei fără TVA. Managerul unităţii sanitare speră ca până la sfârşitul lunii să se finalizeze lucrarea.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu se dotează cu lifturi noi. Datorită susţinerii financiare din partea CJ Gorj, unitatea sanitară va avea şase lifturi noi, până la sfârşitul acestei luni. “S-a stabilit ca pe 2 decembrie să înceapă lucrările de înlocuire a lifturilor şi ne-am propus ca lucrarea să fie gata până la finalul lunii. Investiţia este în valoare de 1,2 milioane lei fără TVA, la care se adaugă o cofinanţare din partea Consiliului Judeţean Gorj”, a spus Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
El a mai menţionat că investiţia respectivă este inclusă în demersurile pentru acreditarea unităţii medicale în anul 2016, în acest sens fiind derulate mai multe investiţii privind serviciile de îngrijire şi îmbunătăţirea practicilor medicale.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here