A început distribuţia cardurilor de sănătate

378

Începând de ieri se distribuie primele carduri de sănătate asiguraţilor gorjeni. La Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj au ajuns 206 carduri, ele fiind distribuite bolnavilor incluşi în programul naţional de dializă. Conducerea CJAS anunţă că în cursul acestui an toţi asiguraţii din judeţul nostru vor primi cardurile de sănătate.

Primele carduri de sănătate au ajuns în judeţul nostru. Este vorba despre 206 carduri care au început să fie distribuite persoanelor dializate. „Astăzi, 30 iunie, la nivelul judeţului Gorj începe distribuirea primelor carduri de sănătate. Este vorba despre un proiect pilot care se va desfăşura în toată ţara. Primele carduri de sănătate ajung la bolnavii care se tratează în programul naţional de dializă; noi avem doi furnizori privaţi în judeţul Gorj. Nu mai puţin de 206 carduri au ajuns la noi; se vor distribui de către angajaţii Casei de Sănătate, personal, la fiecare asigurat în parte; se vor face procese verbale de predare-primire, urmând ca odată cu finalizarea acestei transmiteri de carduri, cei doi furnizori privaţi să înceapă acest program-pilot şi să vedem cum funcţionează cardul, cât este de greu sau cât de bine se descurcă oamenii cu acest card, ulterior toate rezultatele fiind transmise către Casa Naţională”, a confirmat Daniel Bondoc, preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj.

Asiguraţii gorjeni îşi vor primi cardurile prin poştă
Potrivit conducerii CJAS, până la sfârşitul acestui an, toţi asiguraţii din judeţul nostru îşi vor primi cardurile de sănătate. Distribuţia lor se va face prin poştă. „În cursul acestui an va începe distribuirea cardurilor de sănătate către toţi asiguraţii. La nivelul judeţului nostru probabil că vor fi în jur de 300.000 de carduri; baza de date se actualizează în permanenţă. Cardurile vor fi distribuite prin poştă”, a precizat preşedintele CJAS Gorj.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here