A furat maşina unei cunoştinţe

192

Un tânăr de 28 de ani din Prigoria a abuzat de bunăvoinţa unei femei din Târgu-Cărbuneşti care îi încredinţa maşina pentru a o conduce şi i-a furat-o.

I-a dat un deget şi i-a luat toată mâna. Vorbim de un tânăr de 28 de ani care i-a furat maşina unei femei. Marţi poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi de către o localnică de 48 ani, din localitate, despre faptul că i-a fost sustras autoturismul. Reclamanta le-a relatat poliţiştilor că autovehiculul a fost sustras din curtea locuinţei, în jurul orelor 12:00, chiar de către un cunoscut, un tânăr de 28 ani, din comuna Prigoria, căruia obişnuia să i-l încredinţeze pentru a-l conduce pe drumurile publice.

La scurt timp de la sesizare, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au găsit autovehiculul, abandonat pe strada Unirii din municipiu. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a fost sustras autovehiculul, iar la finalizarea anchetei vor înainta dosarul penal întocmit Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti, cu propuneri legale.

Ana-Maria Catalinoiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here