A furat aparatură în valoare de cinci mii de lei

358

foto 002Un tânăr de 21 de ani este cercetat pentru că a furat aparatură electronică dintr-o locuinţă. Bunurile pe care acesta le sustrăsese au o valoare de aproximativ 5 mii de lei şi au fost găsite toate la suspect acasă.

Alexandru Andrei, de 21 de ani, din Aninoasa este cercetat de poliţişti pentru furtul unor obiecte de aparatură electronică. Acesta furase din locuinţa unui bărbat din localitate două laptop-uri, două camere de luat vederi şi un aparat foto digital. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Daniel Tică, valoarea prejudiciului se ridică la suma de 5 mii de lei. „La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 14.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Aninoasa – I.P.J. Gorj au fost sesizaţi către Alexandru P., de 45 de ani, din localitate, despre faptul că în data de 29 octombrie a.c., persoane necunoscute i-au pătruns în locuinţa care era neasigurată, de unde au sustras aparatură electronică”, a declarat Tică.

Interdicţie de părăsire a localităţii

În urma primelor cercetări oamenii legi au ajuns la concluzia că suspect de furtul aparaturii este tânărul de 21 de ani. În urma unei percheziţii în casa acestuia, poliţiştii au descoperit bunurile furate din casa lui Alexandru P. Alexandru Andrei a fost reţinut timp de 24 de ore pentru furt calificat şi violare de domiciliu. Ieri acesta a fost prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă. Pe numele acestuia a fost emisă o interdicţie de părăsire a localităţii de domiciliu pentru 30 de zile. Aparatura electronică a fost înapoiată posesorului de drept, iar cercetările continuă pentru a se stabili dacă tânărul se află sau nu la prima faptă de acest fel.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here