A fugit de la Secţia de Psihiatrie

373

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, internat în Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, a pus poliţiştii pe jar după ce a fugit din spital. Din fericire, bărbatul, ce fusese diagnosticat cu tulburări psiho-comportamentale, a fost găsit în scurt timp de poliţişti şi reinternat în Secţia de Psihiatrie.

Bărbatul de 31 de ani a profitat de neatenţia personalului medical şi a forţat tavanului salonului unde era internat, părăsind incinta spitalului prin podul secţiei.
Medicul de gardă a anunţat imediat Poliţia, iar oamenii legii au reuşit să dea de urma pacientului fugit în scurt timp. „La data de 22.06.2014, ora 21:50, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către medicul de gardă de la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu despre faptul că un pacient în vârstă de 31 ani, diagnosticat cu tulburări psiho-comportamentale, profitând de neatenţia personalului medical de serviciu, a forţat tavanul fals al salonului şi a părăsit spitalul prin podul secţiei. Urmare a măsurilor dispuse, la scurt timp de la sesizare, persoana în cauză a fost depistată şi reinternată la Secţia Psihiatrie, din cercetările efectuate rezultând că pe timpul plecării nu a comis şi nu a fost victima vreunei infracţiuni”, a anunţat Florin Roşca, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here