A fost publicată lista candidaților înscriși la Titularizare

931

Pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Gorj a fost publicată lista candidaților înscriși la Concursul național pentru ocuparea posturilor/catedrelor vacante/rezervate în anul școlar 2021-2022. Candidații care observă erori în datele afișate trebuie să informeze inspectoratul școlar până la data de 16 iulie. “Pe durata stării de alertă, în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, până la eliminarea restricțiilor privind adunările publice de către autorităţile de resort, candidatul care observă erori în datele afișate informează inspectoratul școlar, în scris, prin poștă electronică, la adresa titularizare2021@isjgorj.ro, în vederea corectării acestora, până la data de 16 iulie 2021”, anunță IȘJ Gorj. Proba scrisă din cadrul concursului de Titularizare se va desfășura pe 21 iulie. Candidații nu vor susține inspecții la clasă sau probe practice.

2 COMENTARII

  1. Sunt curios câți se vor retrage din concurs! Oricum acest concurs ar trebui să fie desființat căci nu el hotărăște cine merită să predea ori ba,ci banii.Mi se pare aberant să dai subiecte ce nici nu se predau la clasă…rușinos, foarte rușinos

  2. Probele de predare în fața clasei de elevi,arată cine merită să predea ori ba! Proba scrisă e proba banului…dai o sumă de bani consistentă,ai o notă pe măsură, dai puțin, la fel primești, nu dai,nota e 1,2…rușine celor care au introdus acest nenorocit de concurs….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here