A fost publicată distribuția pe centre de concurs a elevilor calificați la etapa a III-a a ONGM

390

Societatea de Științe Matematice din România (SSMR) a afișat distribuția pe centre de concurs a elevilor calificați la etapa a III-a a Olimpiadei Naționale ”Gazeta Matematică” (ONGM). Elevii gorjeni calificați la această etapă a competiției vor susține proba la Universitatea din Craiova.

Etapa a III-a a ONGM se va desfășura în data de 24.04.2021, ora 10:00, în mai multe centre universitare. În funcție de rezultatele de la faza finală, aproximativ 40 de elevi de la clasele IX-XII și 30 de la clasele VII-VIII (eventual și clasa a IX-a, în funcție de vârstă) vor participa la București la două teste de calificare pentru alcătuirea loturilor naționale.
Reamintim că, din județul nostru, la etapa a III-a ONGM s-au calificat următorii elevi: clasa a VII-a – Scurtu Mario Cristian (Școala Gimnazială ”Pompiliu Marcea” Târgu-Jiu), clasa a VIII-a – Manasia Nicolas Andrei (Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu), clasa a IX-a – Chelu Mario Petru Gabriel (Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” Târgu-Jiu), Bujor Ionuț-Raul (Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu) și Tăerel Radu Nicolae (Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu), clasa a X-a – Neacșu Mihnea (Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu) și Teica Filip-Alexandru (Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu), clasa a XI-a – Mitrea Cristian (Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” Târgu-Jiu) și Borcean Tudor (Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” Târgu-Jiu), clasa a XII-a – Popescu Ioan (Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu) și Petec Răzvan-Gabriel (Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” Târgu-Jiu). În total, în urma participării la etapa a II-a a ONGM, 58 de elevi din clasele V-XII din Gorj au reușit să obțină premii și mențiuni.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here