A fost pornită căldura în centrele subordonate DGASPC Gorj

99

De mai bine de o săptămână a fost pornită căldura în toate centrele subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj. Laurențiu Diaconescu, directorul general al DGASPC Gorj, spune că stocul de lemne și motorină este asigurat pentru perioada rece, astfel că beneficiarii nu vor tremura de frig.

În toate căminele de adulți și bătrâni, aflate în subordinea DGASPC Gorj, a fost pornită căldura. “De la începutul săptămânii trecute am pornit căldura, astfel încât beneficiarii noștri să nu resimtă scăderea temperaturilor”, confirmă Laurențiu Diaconescu, directorul general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.

Stoc de lemne, pentru iarnă
DGASPC Gorj a achiziționat material lemnos pentru asigurarea căldurii pentru beneficiarii de la Răchiţi, Scoarţa, Dobriţa, Huluba, Novaci, Pociovalişte şi Centrul de zi „Valea Gilortului“, pentru sezonul rece din acest an. „Aşa cum am promis, de această dată achiziţia de lemn de foc s-a realizat din timp. Astfel, în perioada septembrie-noiembrie se fac livrări pentru lemnul necesar până la sfârşitul lunii decembrie, respectiv 451 metri steri, în valoare de 110.044 lei fără TVA. Pentru lunile ianuarie-aprilie 2019 se fac livrări în perioada ianuarie-februarie, fiind vorba despre o cantitate totală de 421 metri steri, iar valoarea se ridică la 102.724 lei fără TVA, preţul contractat fiind de 244 de lei fără TVA pe metru ster”, a precizat Laurenţiu Diaconescu, directorul general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj. La Complexul de Îngrijire și Asistență Suseni, încălzirea se realizează pe bază de motorină, aceasta fiind în curs de achiziţionare.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here