A fost lansată competiția DigiEduHack

635

Comisia Europeană organizează, în perioada 12 – 13 noiembrie 2020, competiția DigiEduHack, inițiativă menită să identifice soluții inovatoare la provocările din domeniul educației în era digitală.

Temele abordate vizează: accesul și disponibilitatea la infrastructurile și tehnologiile digitale, regândirea bazelor educației, crearea unui spațiu de învățare digital pentru un proces educațional inovator, experiența individuală de învățare bazată pe utilizarea tehnologiilor digitale, dezvoltarea competențelor digitale individuale (de bază/avansate), capacitatea organizațională, tehnologiile emergente pentru educație și exploatarea datelor.
La acest concurs, inclus în Planul revizuit de acțiune privind educația digitală (2021-2027), se pot înscrie, potrivit calendarului specific temelor mai sus-menționate, atât organizații-gazdă (școli, instituții de învățământ superior și de cercetare, start-up-uri, companii sau organizații non-guvernamentale), cât și participanți individuali (elevi, studenți, profesori, antreprenori sau inovatori). La finalul DigiEduHack, trei dintre cele mai bune soluții propuse vor câștiga câte un premiu în valoare de 5.000 de euro. Informații detaliate și formularul de înscriere sunt disponibile la adresa https://digieduhack.com/en/join.
De asemenea, informații sunt publicate și pe pagina de facebook DigiEduHack.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here