A fost lansat AUR. Candidaturi și-n Gorj

2560

A fost lansat partidul diasporei. Este vorba despre Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), care și-a constituit prima filială din străinătate în Anglia, la Wolverhampton.
Filiala AUR din Marea Britanie are 20 de reprezentanțe locale, iar președinte interimar al filialei a fost desemnat Adrian Popa, originar din Suceava.
„Aurul României sunt oamenii: cei dintre granițele ei și cei plecați în exil economic. A venit vremea ca acest AUR să iasă singur la suprafață, dacă partidele perindate la putere nu vor să îl scoată. Veniți acasă, pentru a ne lua țara înapoi! Veniți și luați frâiele în mâinile voastre. Avem nevoie de voi, cei care ați acumulat deja o experiență în Occident. Veniți și candidați la funcțiile publice!”, a îndemnat George Simion, lider al Alianței pentru Unirea Românilor.
Candidaturile românilor din diaspora la alegerile locale din 2020 reprezintă un obiectiv al Alianței pentru Unirea Românilor.
Au fost anunțate candidaturi la primării sau consilii județene din județele Alba, Hunedoara, Gorj, Iași, Suceava, Galați, Satu Mare, Teleorman, dar și București.
I.I.

2 COMENTARII

  1. DUPA CE NE-AU ADUS LA CONDUCERE NEAMTUL, ACUM VOR SI EI LA CIOLAN?SA VINA ACASA, SA PLATEASCA TAXE SI SIMPOZITE PE VENIT AICI, SI APOI SA AIBA PRETENTII POLITICE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here