A doua ediție a Târgului de Promovare al Activităților și Rezultatelor Grupului de Acțiune Locală Sudul Gorjului

1384

La Turceni se pregătește ediția a doua a TÂRGULUI DE PROMOVARE AL ACTIVITĂȚILOR ȘI REZULTATELOR GRUPULUI DE ACȚIUNE LOCALĂ SUDUL GORJULUI. Evenimentul va avea loc joi, 16 septembrie.

Cu această ocazie se va prezenta un bilanț al activității Grupului de Acțiune Locală care cuprinde cele 15 apeluri de selecție cu proiecte lansate, cele 114 de proiecte depuse de noi, cele 61 de proiecte selectate și finanțate prin intermediul GAL Sudul Gorjului. În plus, aici se va discuta despre cele 55 de proiecte contractate a căror valoare nerambursabilă depășește 2.460.000 de euro, dar și despre importanța Grupurilor de Acțiune Locală în accesarea fondurilor europene.

La eveniment sunt așteptați să participe toți membrii și beneficiarii GAL Sudul Gorjului, reprezentanți ai autorităților publice județene și locale, antreprenori și consultanți.

“Am susținut întotdeuna că fondurile europene reprezintă una dintre cele mai sigure și transparente modalități de finanțare a proiectelor de dezvoltare a comunității, fie că sunt accesate de sectorul public sau privat. Prin evenimentul organizat la Turceni pe 16 septembrie ne propunem să facem cunoscute proiectele finanțate prin intermediul Programului LEADER (masura 19.2 PNDR)”, a transmis președintele GAL Sudul Gorjului, Cristina Cilibiu.
Beneficiarii proiectelor finanțate prin GAL Sudul Gorjului își vor expune produsele în cadrul unei expoziții care va putea fi vizitată pe tot parcursul evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here