A doua contabilă de la Ghiocela, internată în Spitalul COVID! Mama femeii, pozitivă la virus, a murit vineri la SJU Târgu-Jiu

4017

Încă o salariată a Complexului Ghiocela din Motru a fost confirmată cu coronavirus. Femeia cu probleme de sănătate este internată la Spitalul din Târgu-Cărbunești, de mai multe zile. În lipsa pacientei, mama contabilei, în vârstă de 78 de ani din Motru, a ajuns și ea la spital, fiind confirmată cu coronavirus. Urmare și a mai multor boli, pacienta de la Infecțioase a decedat vineri la unitatea medicală din municipiu. Motru a înregistrat astfel trei morți în lista victimelor virusului ucigaș.

După contabila din Boca, confirmată luna trecută cu COVID, altă salariată a societății Ghiocela din Motru a ajuns pacientă în spitalul din Târgu-Cărbunești. Subalterna lui Mihai Rămescu este din municipiu și a făcut coronavirus, fiind sub tratament la unitatea de specialitate a Gorjului, asta mai ales că bolnava avea probleme mai vechi de sănătate. Unitatea comercială a luat mai multe măsuri de precauție dar acest lucru nu a făcut ca salariații săi să fie ocoliți de virus.

A doua contabilă a Ghiocela este internată încă în spital, dar în lipsa sa, mama femeii, o pensionară de aproape 78 de ani din Motru, a murit. Mama contabilei a fost depistată cu coronavirus și transportată la SJU Târgu-Jiu, săptămâna trecută, confirmă reprezentanții DSP Gorj, pentru Gorjeanul.

Vineri, femeia a decedat, corpul neînsuflețit fiind înhumat duminică la Motru, în lipsa fiicei care și-a plâns mama, internată fiind în Spitalul COVID.

Municipiul Motru a înregistrat astfel trei victime a COVID 19, doi bărbați și o femeie, toți cu vârste cuprinse între 64 și 78 de ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here