A distrus aparatele dintr-o agenţie de pariuri

202

Aparat pokerUn târgujian este cercetat pentru comiterea infracţiunii de distrugere după ce a distrus un aparat de poker dintr-o agenţie de pariuri situată pe str. Calea Severinului, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.200 lei.

Poliţiştii continuă pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Vineri seara, în jurul orelor 18:30, poliţiştii târgujieni au fost sesizaţi de către administratorul unei agenţii de pariuri sportive situată pe str. Calea Severinului, despre faptul că în seara zilei precedente, un bărbat i-a distrus un aparat de poker: “În seara zilei de 6 ianuarie a.c., poliţiştii Poliţiei municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi de către administratorul unei agenţii de pariuri sportive despre faptul că în seara zilei de 05.01.2012, în jurul orelor 22:30, L.M., din municipiu, i-a distrus prin lovire cu pumnul, monitoarele LCD principal şi cel secundar ale unui aparat de poker. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul subunităţii care a efectuat cercetarea locului faptei. Valoarea prejudiciului cauzat a fost estimată la suma de 1.200 lei”, a anunţat Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, cercetările continuând pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Roxana Lupu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here