A dispărut Geoană

592

geoanaTabloul lui Mircea Geoană a dispărut din sediul PSD Gorj la scurt timp după ce acesta a fost detronat din funcţia de şef al partidului. Fotografia lui Victor Ponta nu a fost însă pusă în locul celei a fostului

preşedinte al PSD, dar va apărea aici, cu siguranţă, până la venirea lui Victor Ponta, joi, la Târgu-Jiu.

Victoria lui Victor Ponta şi preluarea de către acesta a şefiei PSD a provocat schimbări la sediul organizaţiei judeţene de la Târgu-Jiu. Asta, deoarece, tabloul care îl înfăţişa pe Mircea Geoană a fost dat jos, iar în locul acestuia a fost pus doar un simplu steag al Partidului Socialist European (PSE). Întrebat de ce a dispărut tabloul cu fostul preşedinte al partidului, Mircea Geoană, din sediul organizaţiei de la Gorj, liderul filialei PSD, Florin Cârciumaru, a răspuns: ,,A fost normal să se ia această măsură, nu că ar fi venit Ponta cu această pretenţie, dar este de datoria fiecărei organizaţii ca, pe viitor, să se ocupe ca în locul tabloului cu locul lui geoanaGeoană să apară unul cu Ponta. Aşa s-a întâmplat şi când a luat şefia partidului Adrian Năstase, după Iliescu, şi la fel s-a întâmplat şi când a luat Geoană, după Năstase. Nu este o noutate şi nu este drept o măsură luată faţă de Geoană”.
Expoziţie cu foştii şefi ai PSD
Şi şeful de cabinet a lui Victor Ponta, Radu Teodorescu a avut o părere similară cu şeful organizaţiei. Acesta a completat însă că, tablourile foştilor şefi de partid vor face obiectul unei expoziţii, în sediul organizaţiei PSD de la Gorj. ,,Cred că este perioada de organizare, s-a văzut deja la nivel naţional că Victor Ponta a început cu anumite măsuri administrative, sigur, în momentul în care se vor face astfel de tablouri, avem mândria de a-l pune la loc de cinste în sediul partidului. Am discutat şi cu colegul Ciprian Florescu, care răspunde de sediul partidului, să fie expuse aici toate tablourile foştilor preşedinţi, dar şi a actualului preşedinte cu care ne mândrim. Vom face o expoziţie a preşedinţilor PSD”, a declarat Radu Teodorescu, consilierul noului preşedinte al PSD. Victor Ponta a fost ales preşedinte al PSD Gorj duminică dimineaţa, el reuşind să îl înfrângă pe Mircea Geoană care a fost sprijinit de Marian Vanghelie.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here