A dispărut din nou din centrul în care e internat

378
disparutUn băiat de 15 ani din comuna Runcu, internat în cadrul Casei de Tip Familial Săvineşti, a dispărut în seara de 24 noiembrie şi nu a mai revenit. Ionuţ – Bogdan Minciună nu se află la prima „ieşire” de acest gen.

Oamenii legii au fost sesizaţi în noaptea de 24 spre 25 noiembrie, în jurul miezului nopţii, de către un angajat din cadrul Casei de Tip Familial Săvineşti, despre faptul că un minor de 15 ani, care a fost învoit timp de câteva ore şi care trebuia să se întoarcă până la ora 20.00, nu a mai revenit. Băiatul, Ionuţ – Bogdan Minciună este de loc din comuna Runcu şi se află internat în structura socială de la Săvineşti de mai mult timp. Copilul a mai dispărut şi cu alte ocazii, fiind găsit teafăr.
Semnalmente: înălţime aproximativ 1,55 m, constituţie astenică, aproximativ 45 kg, păr negru, tuns scurt, cu şuviţe blonde, ochi căprui, are un mers aplecat şi vorbeşte peltic. Potrivit martorilor, la data dispariţiei era îmbrăcat cu un pulover de culoare neagră, pantaloni blue jeans de culoare albastru închis şi era încălţat cu pantofi sport, din imitaţie piele de culoare neagră. Cine l-a văzut sau poate oferi informaţii despre el, este rugat să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să ia legătura cu cel mai apropiat post de poliţie.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here