A dat iama în curţile oamenilor! Dosar penal pentru furt calificat

603

Poliţiştii de la Tismana au fost sesizați prin plângere scrisă de o femeie de 48 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în noaptea de 17/18 aprilie nişte necunoscuţi ar fi pătruns în curtea imobilului său și, dintr-o anexă a locuinței, au sustras un motofierăstrău, în valoare de 1.500 lei.

De asemenea, polițiștii au mai fost sesizați de altă femeie de 53 de ani, toto din Tismana, cu privire la faptul că în aceeași noapte, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul său, ocazie cu care au sustras un polidisc, în valoare de 360 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În urma activităților efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 49 de ani, din localitate, bănuit de săvârșirea celor două fapte.

Din cercetări a rezultat faptul că în noaptea de 17/18 aprilie a.c., bărbatul ar fi intrat în locuințele persoanelor vătămate, de unde ar fi sustras cele două bunuri, iar a doua zi s-a deplasat în orașul Baia de Aramă, județul Mehedinți, unde a vândut bunurile sustrase către două persoane necunoscute de sex bărbătesc, contra sumei de 400 lei.

Cel în cauză a fost reținut pentru de 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând să fie prezentat astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here