A dat foc unor PET-uri şi s-a ales cu dosar penal

361
Gheorghe O., de 23 de ani din Cernavodă, judeţul Constanţa, a fost identificat de către agenţii Postului de Poliţie TF Valea-Sadului care, fără drept, a pătruns în zona de siguranţă feroviară din apropierea staţiei CF Meri într-un tunel de pe Defileu Jiului.

Acesta a dat foc mai multor PET-uri în apropierea cablurilor de semnalizare rutieră, punând astfel în pericol siguranţa circulaţiei feroviare. Pentru acesta s-au întocmit acte premergătoare pentru începerea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de pătrundere fără drept şi refuzul de a părăsi zona de siguranţă feroviară, riscând astfel o pedeapsă de la trei luni la un an de zile sau amendă.

După efectuarea mai multor cercetări, s-a constatat faptul că individul constănţean este suspect şi de comiterea infracţiunii de furt calificat, deoarece alături de doi cetăţeni din Vulcan, judeţul Hunedoara, a pătruns prin efracţie într-un magazin alimentar din Bumbeşti-Jiu. Bărbaţii au sustras bunuri alimentare şi ţigări în valoare de aproape 1.000 lei. Constănţeanul a fost predat agenţilor de la Poliţia Bumbeşti-Jiu, în vederea continuării cercetărilor şi pentru comite.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here