A dat Clujul pe Runcu – Corina Pirici, cel mai tânăr pneumolog al Spitalului de Pneumoftiziologie

365

Spitalul de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu atrage tot mai multe cadre medicale. La ora actuală, unitatea are zece medici pneumologi, cel mai nou intrat în colectiv fiind şi cel mai tânăr. Este vorba despre o doctoriţă care a terminat facultatea şi rezidenţiatul la Cluj şi a ales să se întoarcă în comuna natală. Corina Pirici deja profesează la Spitalul de Pneumoftiziologie din Runcu.

Echipa de cadre medicale de la Spitalul de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu s-a întregit odată cu angajarea pneumologului Corina Pirici. Originară chiar din Runcu, tânăra doctoriţă a studiat Medicina la Universitatea “Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca şi a terminat rezidenţiatul la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie “Leon Daniello” din Cluj-Napoca. “Corina Pirici este nou angajată. Este cel mai tânăr medic pneumolog de la noi şi ne bucurăm că am reuşit să aducem elitele acasă, ea fiind de loc din Runcu”, precizează Ion Măruţă, şeful Biroului de Resurse Umane din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu”.

foto corina piriciTătaru: “Ne bucurăm de venirea pneumologului Corina Pirici”
Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” îşi doreşte să îmbunătăţească serviciile oferite bolnavilor, atragerea de noi cadre medicale contribuind la îndeplinirea acestui deziderat. “Pentru noi, angajarea medicului pneumolog Corina Pirici este o reuşită. Nu poate decât să ne bucure faptul că dumneaei a ales să vină din Cluj să lucreze la spitalul nostru. Venirea sa aici este, în primul rând, un beneficiu pentru pacienţi, noi, de altfel, am militat în permanenţă pentru îmbunătăţirea serviciilor medicale oferite bolnavilor”, a menţionat Tătaru. Pneumologul Corina Pirici s-a adaptat rapid la noul loc de muncă, fiind încântată de modul cum se prezintă spitalul, dar şi de colegi şi echipa managerială. Tânără, bine pregătită şi motivată să facă un act medical de calitate, Corina Pirici va face, cu siguranţă, carieră la Spitalul de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here