A cumpărat un moped furat din Franţa

314

Un bărbat din Turceni a depus plângere la Poliţie după ce a aflat că a cumpărat un moped furat. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor după ce cumpărătorul s-a prezentat la sediul Registrului Auto Român (RAR) Gorj pentru efectuarea identificării. „La data de 04 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj au fost sesizaţi de reprezentanţii Registrului Auto Român, Filiala Gorj, despre faptul că la sediul instituţiei s-a prezentat un bărbat, din oraşul Turceni, cu un moped în vederea efectuării identificării. Cu această ocazie s-a constatat faptul că mopedul figura ca fiind furat din Franţa la data de 04 iunie 2012, fiind căutat în vederea confiscării”, a anunţat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Bărbatul din Turceni a depus o plângere cu privire la împrejurările în care a achiziţionat mopedul, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here