A cerut, din nou, bani pentru funcționarea UATAA Motru

2172

Primăria Municipiului Motru anunță că face eforturi pentru funcționarea Uzinei de Agent Termic și Alimentare cu Apă. În acest sens, primarul Cosmin Morega a purtat mai multe discuții cu președintele Consiliului Județean Gorj și cu noul prefect Răducan. Astfel, pe 18 martie, la Ministerul Dezvoltării a fost înaintat un proiect de Hotărâre de Guvern privind alocarea sumei de 7.912.000 lei, pentru funcționarea UATAA Motru.
„Așa cum am promis, voi face tot ce este necesar ca UATAA sa funcționeze. Suma de 7.912.000 lei cerută de către Municipiul Motru pentru UATAA reprezintă practic continuarea funcționării acestei unități, zic eu strategică pentru Municipiul Motru. După cum am mai spus, funcționarea UATAA este o prioritate și le mulțumesc anticipat tuturor pentru implicare și am încredere că acest proiect va fi susținut pentru aprobare de toți decidenții județului”, a anunțat primarul Morega.
Societatea trebuie să achiziționeze, până la sfârșitul lunii aprilie, certificatele de CO2, pentru a mai putea funcționa. UATAA Motru asigură apă caldă și agent termic pentru 4.700 de apartamente din municipiu, instituții publice și agenți economici.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here