A căzut de la etajul trei al spitalului. Anchetă pentru ucidere din culpă

750

Un bărbat în vârstă de 87 de ani, pacient al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, a murit după ce a căzut de la etajul trei al unității medicale. Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Bătrânul era internat în spital de o lună.
„Bărbatul era internat din data de 1 mai, când a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe cu ambulanța, fiind supus unei intervenții chirurgicale la scurt timp. Până pe data de 16 mai, a fost internat în Secția ATI II, pentru recuperare postoperatorie, iar din 16 mai a fost transferat la Chirurgie II, secție situată la etajul 3 al clădirii unității, de pe strada Tudor Vladimirescu”, au anunțat reprezentanții spitalului.
Polițiștii efectuează cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragicul eveniment.
„La data de 29 mai a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apelul unic 112 cu privire la faptul că un pacient, în vârstă de 87 de ani, a căzut de la etajul 3 al Spitalului de Urgență Târgu-Jiu și a decedat. Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Gorj.
Recuperarea postoperatorie a bătrânului a fost lentă, dar starea de sănătate era bună, spun reprezentanții SJU Târgu-Jiu. Potrivit medicului curant, în perioada imediat următoare, gorjeanul urma să fie externat.
I.I.

1 COMENTARIU

  1. Nu au fost în stare să-l supravegheze pe timpul nopții, personal medical din SJU Târgu Jiu angajați de Vienescu unu și unu pe relații, recomandări politice de la CJ sau miile de euroi..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here