A apărut ,,Superba” unui membru al Directoratului CEO

6572

Comandat în urmă cu șase luni de zile, bolidul de lux al lui Gigel Jianu, membru al Directoratului CEO, și-a făcut, în sfârșit, apariția în parcarea proprietarului din Motru. Mașina, o Skoda, este una cu valoare de peste 30.000 de euro și a fost comandată special, acum o jumătate de an, pentru a îndeplini pretențiile de confort a proprietarului care, odată cu funcția de conducere din Directorat, a căpătat și fițe de șef. Gigel Jianu putea să-și cumpere mai multe astfel de mașini în timpul mandatului de primar de Motru, dar a preferat să fie văzut drept un edil de condiție modestă.

Bolidul de lux are o culoare specială pentru care clientul a plătit bani în plus. De remarcat faptul că, atunci când a candidat pentru funcția de primar de Motru, în 2016, Gigel Jianu a deținut un autoturism vechi, autohton, care la prima vedere se vedea reșapat și la cauciucuri. La scurt timp după pierderea alegerilor, Jianu și-a comandat și bolidul, cu toate că, ori de câte ori avea ocazia, fostul primar spunea că are un trai modest. Acum, membrul Directoratului are două mașini de lux, una fiindu-i pusă gratuit la dispoziție de CEO, este vorba despre un SUV 4×4. Asta, în timp ce minerii se deplasează în cariere cu mijloace de transport rudimentare, cu scaune rupte, fără încălzire ori aer condiționat, vechi de zeci de ani.

2022 și mai bun! PNL, tot la Putere
Pe lângă acest cadou, Moș Crăciun i-a mai adus un cadou, la alegere, lui Jianu, acela de prelungire a mandatului din Directorat ori funcția de director al EMC Motru, în locul lui Constantin David. Se vehiculează că și soția fostului primar va obține o promovare de la Cariera Lupoaia la APIA Motru, pe un post călduț, bine plătit, ținând cont că unitatea minieră va fi închisă în perioada următoare. Anul 2021 a fost extrem de bun pentru fostul primar liberal Jianu, care, deși nu a mai candidat pentru șefia PNL Motru, a obținut alte beneficii financiare, pe linie profesională.
A.S.

1 COMENTARIU

  1. Nici luxul nu mai e ce era odata. De cand Superb e bolid de lux ?
    Masina din imagine e o Skoda Octavia de duzina pe la 20K.
    Ce s-a mai ieftinit si luxul acesta. E prea accesibil oricui.
    Cocalarii cu X5 se simt jigniti de acest articol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here