A ameninţat cu drujba şi a primit interdicţia de a părăsi ţara

165

Picture 070Un tânăr de 21 de ani din Tismana a pus pe jar autorităţile după ce şi-a ameninţat un consătean cu drujba. Evenimentul s-a petrecut în dimineaţa zilei de luni, în faţa unui bar din localitate.

Tânărul a fost reţinut de către poliţişti pe timp de 24 de ore şi prezentat magistraţilor care au dispus măsura de a nu părăsi ţara, pe o perioadă de 20 de zile.

Poliţiştii au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore, a unui tânăr, suspectat că prin faptele comise a adus atingere bunelor moravuri şi a tulburat ordinea şi liniştea publică. Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţiei Judeţeană Gorj, urmând să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Astfel, în dimineaţa zilei de 15 august, la ora 03:48, Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că în faţa unui local public se află un tânăr, care ameninţă cu un ferăstrău mecanic, un bărbat de 33 ani. Un echipaj de poliţie a ajuns imediat la locul evenimentului. Poliţiştii au intervenit prompt şi au procedat la imobilizarea tânărului care avea un comportament violent. Suspectul, identificat ca fiind un tânăr de 21 ani, din oraşul Tismana, a fost condus la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor. Din probatoriul administrat până în prezent de către poliţişti, s-a constatat că tânărul de 21 de ani a ameninţat cu acel ferăstrău pornit, pe bărbatul de 33 de ani din oraşul Tismana, producând o stare de panică şi indignare în rândul cetăţenilor prezenţi la faţa locului.

Prezentat procurorilor

Având în vedere că prin faptele săvârşite de către suspect, s-a adus atingere bunelor moravuri şi s-a tulburat ordinea şi liniştea publică, poliţiştii au dispus faţă de acesta, măsura reţinerii pe timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi port, fără drept, în locuri publice a unor obiecte confecţionate anume pentru tăiere, lovire sau împungere. Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţiei Judeţeană Gorj, şi prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Astfel, procurorii au dispus măsura de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 20 de zile. Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Ana-Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here