La IŞJ Gorj, Işfan, în locul lui Bibere

456

Ion Işfan, fostul inspector şcolar general adjunct a fost repus în funcţie vineri, în locul Cameliei Bibere. După ce a fost schimbat, iniţial, din acest post, Işfan a acţionat în instanţă, având câştig de cauză. Cea care a părăsit, însă, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Gorj a fost Bibere, nu Mitescu, aşa cum se vehicula.

Işfan a ocupat funcţia de inspector şcolar general adjunct până în luna octombrie a anului trecut, când a fost înlocuit, pe criterii politice, cu „portocalia” Bibere. Încă de atunci el a considerat că schimbarea este ilegală, acţionând în judecată hotărârea de schimbare.

După câteva luni, mai precis în luna mai, acesta a primit o decizie definitivă şi irevocabilă din partea instanţei de judecată, revenirea sa la IŞJ Gorj fiind doar o problemă de timp.

Iniţial, însă, era vehiculat un alt nume pentru înlocuire şi anume Gheorghe Mitescu, celălalt inspector şcolar general adjunct. Cea care a plecat a fost, însă, Camelia Bibere. Aceasta, totuşi, nu a părăsit IŞJ ci doar conducerea acestuia, rămânând, în continuare, inspector de specialitate.

Dorina CIOPLEA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here