Încep Zilele „Elvira Godeanu” – Bilete vândute, actori aşteptaţi

413
Spectacolele de teatru propuse în cadrul Zilelor Elvira Godeanu, eveniment ce începe în această seară, sunt aşteptate cu sufletul la gură de către târgujieni. Aceştia au cumpărat biletele din timp, la multe dintre spectacole terminându-se deja.

În cadrul celei de-a zecea ediţii a Zilelor Elvira Godeanu, reprezentanţii teatrului cu acelaşi nume din municipiul Târgu-Jiu promit un regal de dramaturgie de cea mai bună calitate. Numele mari care vor urca pe scena târgujiană au atras publicul iubitor de teatru. Astfel, pe scena Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” vor urca, în ordine, Răzvan Mazilu, sopranele Daniela Vlădescu şi Bianca Ionescu, Horaţiu Mălăele şi George Mihăiţă, Olga Tudorache, Tamara Creţulescu, Marcel Iureş, Mihai Mălaimare şi mulţi alţii, în nu mai puţin de 12 seri de teatru şi muzică.
Premiul „Elvira Godeanu”, oferit Olgăi Tudorache
Cel mai cerut spectacol a fost, până în prezent, cel oferit de Teatrul de Comedie din Bucureşti şi anume „Revizorul”, cu Horaţiu Mălăele şi George Mihăiţă. Există, însă, şi alte spectacole foarte importante prezentate la Târgu-Jiu. Zilele Elvira Godeanu încep astăzi, prin spectacolul „Bloch Bach”, cu Răzvan Mazilu, prezentat de Teatrul Odeon Bucureşti. Joi va avea loc şi Gala premiilor Elvira Godeanu, premiul pentru întreaga carieră fiind oferit, anul acesta, actriţei Olga Tudorache. „Trebuie să o vedeţi pe doamna Olga. La venerabila vârstă de 81 de ani are trei spectacole pe săptămână şi este la fel de activă şi exuberantă ca de obicei. Aceeaşi duritate aparentă care în spate are o frumuseţe de suflet”, a spus Marian Negrescu, directorul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”. Pe lângă teatrele mari din ţară care vor delecta publicul târgujian, trupa de teatru târgujiană va urca pe scenă în patru dintre cele 12 seri din cadrul manifestărilor dedicate marii actriţe gorjene.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here