Campionatul de tir al MAI şi-a desemnat câştigătorii

406
Cei mai buni dintre trăgătorii de elită din ţară au fost aleşi joi, la Campionatul de tir al structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor care a avut loc la Târgu-Jiu. După o zi de concurs, cei mai buni au urcat pe podium în aplauzele colegilor.

Faza naţională a Campionatului de Tir al MAI-ului şi-a desemnat câştigătorii. La categoria masculin individual locul I a fost ocupat de Sorin Moşneagu, plutonier în cadrul Inspectoratului General de Jandarmi Român, fiind urmat de George Stoica şi Lilian Căliman. La categoria individual feminin, locul I a fost ocupat de Ionela Liliana Gogolan, sergent major în cadrul Inspectoratului General de Jandarmi Român fiind urmată de gorjeanca Loredana Copoeru din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj şi Daniela Stroe.
James Bond de România
La concursul de glock, primul loc a fost ocupat de Adrian Balaban, care a fost urmat de Victor Pălăduţă şi Attila Hajdu. Câştigătorul acestui premiu nu a plecat cu mâna goală acasă, primind un pistol glock cu speciala serie 007, numărul faimosului agent James Bond. „Speram să câştig. Sunt foarte bine pregătiţi toţi concurenţii, înseamnă foarte mult toată pregătirea pe care o facem”, a declarat campionul Adrian Balaban. La această festivitatea de premiere au participat reprezentanţii administraţiei locale şi judeţene, prin mai multe oficialităţi. Au fost împărţite diplome şi cupe atât concurenţilor cât şi reprezentanţilor instituţiilor care au pus umărul la desfăşurarea campionatului naţional de tir la Târgu-Jiu.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here