Numărătoare de maşini, prin ploaie

389

recensamant masini (8)Cele 49 de puncte de recensământ al autovehiculelor din judeţ au fost active şi ieri, în ciuda ploii.

Prima acţiune de acest gen a avut loc în data de 12 aprilie. Ambele acţiuni au durat câte 14 ore. Aşa se face că angajaţii de la Întreprinderea de Drumuri şi Poduri (IDP) Gorj s-au trezit cu noaptea în cap şi au început să numere maşini.

De ieri, de la ora 5 şi jumătate dimineaţa, cei 98 de angajaţi implicaţi în procesul de numărare a vehiculelor s-au aflat la datorie. Aceştia, împărţiţi pe echipe de câte doi, şi-au luat locul în unul dintre cele 49 de puncte aflate pe drumurile judeţene din Gorj. Pentru a se feri de ploaie, aceştia au primit, pe lângă masa şi scaunele pe care le-au folosit data trecută, şi o umbrelă. „Suntem de dimineaţă aici şi stăm până la opt seara. Ne încălzim cum putem, cu un ceai cald, o cafea. Am luat şi o haină mai groasă pe noi. Nu avem ce să facem”, a declarat o angajată a IDP Gorj. Din cauza ploii, cele mai puţine la număr vehicule au ieşit căruţele, fiind urmate de bicicliştii care nu s-au prea aventurat la drum. Îngrijorat din cauza vremii a fost şi şeful acestor angajaţi, Marius Bănică, directorul IDP Gorj. „Nu e atât din cauza ploii cât din cauza faptului că este frig. Mă gândeam să le duc nişte ceai cald, că nu prea au cum să se încălzească acum”, a spus Bănică.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here