CSU Craiova pune tunurile pe arbitraje

444

Chiar și după ce a câștigat cu 2-0 la Chiajna, CSU Craiova ține să atragă atenția asupra arbitrajelor de care a “beneficiat” în acest sezon și o face într-un mod destul de virulent.

Arbitrajul lui Alexandru Tudor la ultimul joc de campionat al craiovenilor a iritat conducerea celor de la CSU, care a ieșit la atac. Managerul general al craiovenilor, Felix Grigore, a precizat într-o conferință de presă că CSU Craiova ar fi fost deja în play-off dacă nu ar fi fost dezavantajată de arbitrii: “Dacă nu erau greșelile de arbitraj aveam mult mai multe puncte, eram siguri de calificarea în play-off. Sunt convins că ați văzut comunicatul pe care l-am postat pe site-ul oficial al clubului, care evidențiază greșelile comise în defavoarea noastră. Aceste erori înseamnă puncte în minus care, la rândul lor, înseamnă bani pierduți. Nu doar noi spunem că suntem dezavantajați, ci și voi, presa. Un cotidian central a făcut un clasament al erorilor de arbitraj, unde Universitatea Craiova este pe locul 2, după Steaua. Rămâne ca Emil Săndoi, Alex Băluță și toți ceilalți jucători să recupereze punctele pierdute pe aceste greșeli de arbitraj”, a declarat Felix Grigore.

Cer demisia conducerii CCA
Dincolo de declarațiile lui Felix Grigore, clubul craiovean a transmis și un comunicat de presă prin care se vrea demisia grecului Vassaras și a lui Alexandru Deconu, cei care conduc destinele arbitrajului românesc.
În comunicatul de presă amintit, CSU Craiova pune și opt faze în care CSU Craiova a fost dezavantajată clar de Alexandru Tudor, cel a cărui prestație se cere a fi analizată atent. “În afara comunicatului de pe site, am trimis o adresă spre președintele CCA pentru a analiza prestația arbitrului Alexandru Tudor. Ne-ar mulțumi să se ia măsuri împotriva acestui arbitru, deoarece considerăm că este o răzbunare personală ca urmare a comunicatului pe care l-am remis după meciul cu Steaua, de anul trecut, din Cupa României. Suntem foarte supărați pentru tot ceea ce s-a întâmplat pentru că avem probleme de efectiv înaintea unui joc deosebit de important. Din punctul nostru de vedere la Chiajna am avut parte de o delegare total neinspirată”, a mai declarat Felix Grigore.

În retur, tot pe Extensiv
Dicolo de problemele legate de arbitraj, managerul craiovenilor a ținut să precizeze că CSU Craiova nu va pleca din Bănie, în ciuda infrastructurii precare de care dispune pentru antrenamente și meciurile oficiale: “În retur vom juca tot pe Extensiv, fiindcă nu avem altă variantă în Craiova. Într-adevăr, avem nişte probleme din punct de vedere al infrastructurii, dar la ce baze se construiesc în acest moment, Craiova va fi pe primul loc în ţară la acest capitol peste un an”, a mai precizat Felix Grigore.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here