Căsătoriţi pentru o zi

352

dragobete lsucb (12)Mai multe cupluri de tineri din Târgu – Jiu s-au căsătorit pentru o zi. Aceştia au avut la dispoziţie certificate de căsătorie, realizate de Liga Studenţilor din Universitatea „Constantin Brâncuşi” (LSUCB)

în parteneriat cu Asociaţia pentru Tineret şi Dezvoltare Gorj şi Direcţia Judeţeană de Tineret, în cadrul evenimentului „Iubeşte studenţeşte”.

Dragobetele a fost sărbătorit de tinerii târgujieni, într-un dragobete lsucb (1)mod special. Pentru o zi ei au devenit soţ şi soţie şi şi-au declarat dragostea în faţa tuturor. De asemenea, în cadrul standului amplasat în Parcul Central din Târgu-Jiu, ei au putut afla şi despre povestea Dragobetelui, primind pliante cu informaţii. Cel care a încheiat certificatele de căsătorie a fost chiar Cupidon, întrupat de o studentă, membră a LSUCB. „Am fost aleasă să fiu Cupidon şi să împart multă dragoste, să îi săgetez pe tineri cu iubire”, a povestit aceasta.
Declaraţii pe inimioare de hârtie
Tinerii au avut la dispoziţie nu mai puţin de 150 de certificate de căsătorie, pentru o zi. De asemenea, aceştia şi-au putut scrie declaraţii de dragoste pe mici inimioare de hârtie, care, ulterior, au fost expuse pe un panou, de asemenea în formă de inimioară. Prezentă la manifestare a fost şi Doina Marica, directorul DJT Gorj, partener în această manifestare, care a declarat că este fericită că tinerii nu au uitat de Dragobete şi că vin să îl sărbătorească. Tinerii îndrăgostiţi s-au distrat toată după-amiaza, de la ora 16 strângându-se în centru, unde, pentru câteva minute, au format o inimă uriaşă. De asemenea, aseară, au mers într-un club unde au dansat până spre dimineaţă.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here