Găsit mort alături de amantă

392
O femeie din Mătăsari a avut parte ieri de cel mai mare şoc din viaţa sa. Aceasta l-a descoperit pe soţul său şi amanta acestuia, ambii în pielea goală, despre care nu ştia nimic, morţi în baie. Cei doi se pare că s-au intoxicat cu gaze.

Soţia bărbatului decedat ştia despre acesta că este bolnav şi, anunţată de vecini că Gabriel Copiluş, de 35 de ani, nu a mai fost văzut de câteva zile, a mers la el să vadă ce se întâmplă. Cei doi soţi erau separaţi de aproape o lună de când femeia l-a părăsit. Cunoştinţele spun că bărbatul locuia singur de atunci, iar soţia sa nu avea nici cea mai vagă idee despre ce ar fi putut găsi în apartamentul acestuia. Mare i-a fost şocul în momentul în care l-a găsit pe bărbat decedat în baie, gol. Lângă acesta se afla o femeie dezbrăcată, şi ea moartă, despre care soţia lui Gabriel nu ştia nimic. Poliţiştii au aflat că este vorba despre Sanda Vidu, în vârstă de 45 de ani.
Au inhalat gaze de la o butelie
Femeia a fost chemată la locuinţa soţului de către vecinii care văzuseră lumina aprinsă de mai multe zile, fără, însă, să audă vreo mişcare în apartament. Din primele cercetări a reieşit faptul că cele două persoane au decedat, cel mai probabil, după ce au inhalat gaze de la o butelie cu care bărbatul îşi încălzea locuinţa. Procurorul de caz, Emil Moţa, spune că nu există suspiciuni cu privire la decesul celor doi. Cadavrele amanţilor au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Târgu-Jiu pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea exactă a cauzelor decesului.
Dorina C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here