Hoţii din Uricani, reţinuţi pentru furt

436

furt uricani (1)Grupul infracţional din Uricani care a sustras mai multe cartuşe de ţigări dintr-un magazin din Târgu-Jiu este, de fapt, format din cinci persoane. Iniţial oamenii legii au reţinut patru

persoane dar, în urma extinderii cercetărilor a fost descoperit-o şi pe a cincea care făcea parte din acelaşi grup.

Vineri, poliţiştii târgujieni au reţinut, pentru 24 de ore, un grup infracţional din Uricani, judeţul Hunedoara. Membrii grupului erau specializaţi în furturi din magazine. Tinerii au fost surprinşi în trafic, noaptea, având o cantitate destul de mare de ţigări pentru care nu deţineau acte. Acestea fuseseră, de fapt, furate dintr-un magazin alimentar de pe strada Calea Severinului, unde au intrat pe perioada nopţii, prin efracţie. Hoţii încercaseră să mai fure din alte două societăţi comerciale, încercând să forţeze uşile de acces.
HOTI2Introduşi în arestul IPJ Gorj
Tinerii au fost prezentaţi sâmbătă Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă. L.S. Ştefan, de 25 ani, P.R. Gheorghe, de 24 ani, M.L. Marcel, de 33 ani, F. Andrei, de 24 ani şi Robert P., de 23 ani, toţi din oraşul Uricani, judeţul Hunedoara, sunt cercetaţi pentru furt calificat. Instanţa de judecată a emis mandate de arestare pentru 29 de zile, pe numele a trei dintre ei, şi anume L.S. Ştefan, P.R. Gheorghe, M.L. Marcel. De asemenea, faţă de F. Andrei şi Robert P., s-a dispus cercetarea acestora în stare de libertate, cu obligarea de a nu părăsi ţara, pe o perioadă de 29 zile. Cei trei reţinuţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here