Tinerii sinucigaşi! – Spânzurat, în curtea casei

391

spanzuratÎn numai două luni de zile, în judeţul Gorj s-au înregistrat mai multe cazuri de sinucideri. Majoritatea au fost în rândul tinerilor.

Statistica este îngrijorătoare, mai ales că motivele pentru care aceştia îşi pun capăt zilelor sunt bizare şi par lipsite de importanţă. Poate că o mai bună comunicare cu prietenii dar şi cu familia ar fi salvat aceşti tineri sinucigaşi.

O tragedie s-a întâmplat joi seara, în comuna Brăneşti. Un băiat de numai 21 de ani şi-a pus capăt zilelor, spânzurându-se. Fapta sa vine la numai două zile de la un caz asemănător în care un copil de 16 ani a fost găsit de către bunica sa atârnând în ştreang.
Atârnat de o copertină
Ionuţ Alin Pusdrea locuia în comuna Brăneşti împreună cu familia sa. Aseară acesta juca un joc de cărţi împreună cu fratele său. La un moment dat s-a ridicat şi a spus că iasă până afară. Văzând că nu se mai întoarce, fratele său a ieşit după el dar l-a găsit atârnând de o copertină din curte. Băiatul era deja mort. „S-a urcat şi s-a prins de o copertină. S-a spânzurat cu fularul de la gât”, a povestit o cunoştinţă a familiei.
„Era mai abătut”
Ionuţ se despărţise de iubita sa în urmă cu aproximativ două luni şi suferea din această cauză foarte mult. Băiatul, totuşi, nu şi-a explicat gestul prin nici un bilet. „Eu am citit nişte mesaje la el pe telefon. Se vedea că este mai abătut de când se despărţise de ea. În unul dintre mesaje el îi scria fetei că nu îi doreşte să sufere şi ea cât suferă el şi să o doară cum îl doare pe el”, a mai declarat aceeaşi cunoştinţă. Încă o viaţă a fost curmată mult prea devreme. În loc să se căsătorească cu fata pe care o iubea, Ionuţ acum va fi înmormântat. Corpul său a fost ridicat ieri de la Serviciul de Medicină Legală de către familia îndurerată.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here