A dispărut din nou de acasă

400
disparutaO tânără de 17 ani a dispărut din data de 2 februarie de acasă şi nu a mai revenit nici până acum. Fata a mai plecat şi în alte rânduri de la domiciliu dar niciodată nu a lipsit atât de mult.

Mama fetei, speriată, a anunţat poliţia şi de această dată. „Luni, 8 februarie 2010, orele 09:50, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a fost sesizat de M. Daniela, din Tg. Jiu, despre faptul că, în ziua de 02.02.2010, în timp ce aceasta se afla la serviciu, fiica sa, Larisa – Bianca Luben, de 17 ani, a plecat de la domiciliu iar până în prezent nu a mai revenit”, a declarat ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Daniel Tică.
A plecat de bună voie
Minora prezintă următoarele semnalmente: înălţime 1.65-1,70 m, constituţie atletică, aproximativ 60 kg, păr vopsit negru, lung până la nivelul umerilor, ten deschis, faţa ovală, ochi căprui. Nimeni nu a putut da detalii privind felul în care era îmbrăcată la data dispariţiei. Din primele verificări a reieşit faptul că plecarea a fost voluntară. În prezent, oamenii legii încearcă să o găsească pentru a o încredinţa din nou familiei.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here