Focul a mistuit acoperişul casei

432
Acoperişul unei case din comuna Fărcăşeşti, sat Timişeni, a ars pe o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi din cauza unui coş de fum, neizolat. Din fericire nu au existat victime în incendiul izbucnit.

Pentru stingerea focului care a cuprins o bună parte din acoperişul casei lui Ion P., din Timişeni, a fost nevoie de intervenţia a două autospeciale pentru stins incendii cu apă şi spumă, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tg-Jiu, împreună cu Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al Exploatării Miniere Roşia. Pompierii au lucrat mai bine de o oră şi jumătate la stingerea flăcărilor ce ameninţau să se extindă la restul clădirii.
Coşul buclucaş
Potrivit ofiţerului de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Gorj, Mihai Avramescu, „a ars acoperişul casei de locuit construit din lemn cu învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de aproximativ 20 metri pătraţi. Din primele cercetări a reieşit faptul că incendiul a izbucnit din cauza unui coş de fum deteriorat. În urma încălzirii excesive a materialului lemnos din care era realizat acoperişul, acesta a luat, până la urmă, foc. Din fericire au existat doar pagube materiale.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here