Minoră lăsată gravidă de un septuagenar

445

minoraUn bătrân în vârstă de 77 de ani din Târgu – Jiu este acuzat şi cercetat pentru act sexual cu un minor. Acesta este acuzat de o minoră în vârstă de numai 14 ani că a lăsat-o însărcinată.

O.H., de 77 de ani, din Târgu – Jiu, era prieten de familie cu rudele fetei pe care a nenorocit-o. Mama minorei care este elevă, a declarat că nu ar fi crezut vreodată că se poate întâmpla aşa ceva. „Un nenorocit mi-a batjocorit fata, ce să vă spun mai mult? Nu pot să cred aşa ceva, trebuie să plătească”, ne-a spus femeia cu lacrimi în ochi. Aceasta a fost şi cea care a depus plângere la poliţie, sperând că se va face dreptate. Astfel, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Daniel Tică, „bărbatul a fost reclamat în cursul zilei de 4 ianuarie la Poliţia Municipiului Târgu – Jiu, de către N.C.M., de 35 ani, din localitate. Reclamanta a sesizat faptul că acesta a întreţinut raporturi sexuale cu fiica ei minoră, în vârstă de 14 ani şi că, urmare a acestui fapt, minora este însărcinată”.
mama feteiMinora este consiliată psihologic
Fata poartă acum în pântece rodul relaţiilor sexuale pe care le-a întreţinut cu bătrânul, fiind însărcinată în luna a opta. Actele sexuale s-au consumat anul trecut, iar mama fetei nu a bănuit nicio clipă că bătrânul ar putea profita de naivitatea minorei şi ar putea face un aşa lucru. În prezent, fata a fost audiată, la fel şi mama sa, bătrânul fiind prezentat şi el, în cursul zilei de ieri, Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.
Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru act sexual cu un minor. Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj au declarat că fata va fi monitorizată şi consiliată de către un psiholog. Constantin Preoteasa, directorul instituţiei, a spus că instituţia pe care o conduce a sesizat Parchetul pentru ca oamenii legii să ia măsurile care se impun faţă de bătrân.
Cercetările continuă.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here