Tragedie în Căpreni – S-a sinucis aruncându-se în fântână

424
Ziua de Crăciun nu a fost prilej de bucurie pentru toţi locuitorii judeţului, în casa unei familii din comuna Căpreni aducând chiar moartea. Cel care a decis că nu mai vrea să trăiască este un bărbat de 39 de ani care, se pare, s-a despărţit de curând de soţia sa.

Groaza de a-şi găsi fiul decedat a fost simţită pe propria piele de către o femeie din Căpreni. Femeia a chemat un vecin care lucrează în cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Gorj să vadă ce anume este picat în fântâna din curtea casei. Din păcate era vorba despre Ion Gogîrlă, de 39 de ani, care a ales să îşi pună capăt zilelor chiar în ziua de Crăciun. Corpul neînsufleţit a fost scos la suprafaţă de către pompierii din Hurezani. Povestea care s-a încheiat cu o viaţă curmată este una tristă, bărbatul fiind părăsit de mai multe ori de către soţie, se pare în urma unor scandaluri din cauza băuturii. Ultima dată femeia şi-a luat cu sine şi fiica şi nu s-a mai întors. Ideea de a sta separat de femeia pe care o iubeşte şi mai ales de fata în vârstă de 14 ani a devenit una insuportabilă pentru bărbat, care a decis că decât aşa mai bine mort.
Cadavrul a fost ridicat de către angajaţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală şi transportat la morgă pentru realizarea necropsiei şi stabilirea, cu exactitate, a cauzelor morţii.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here